Kirjoita numero 1 kirjaimin:

Tervetuloa Lappforsin Nurisoseuran kotisivulle

 

Lyhyeesti meistä

Lappforsin nuorisoseura sijaitsee kauniissa Lappforsin kylässä, joka on osaa Pedersöören kuntaa. Ähtävän joki menee ihan nuorisoseuran vieressä, joten kesäisin meillä on yksi maakunnan kauniimpia tanssipaikkoja. Lappforsiin on n. 35km. matka Pietarsaaresta.

 Nuorisoseuran tilat ovat seuratalo, iso tanssilava sekä kioskirakennus suurella terassilla. Tanssilava on yksi pohjanmaan vanheimpia, ja on rakennettu vuonna 1931 juhannustansseja varten. Sen jälkeen tanssilavaa on suurennettu ja muutettu muutama kerta. Itse nuorisoseura perustettiin vasta muutama vuosi lavan rakentamisen jälkeen, vuonna 1934.

Nuorisoseura järjestää vuosittain useita tapahtumia, pääosin kesäisin. Meidän tavalliseen toimintaan kuuluu lavatanssit, nuoriso-iltoja, terassi-iltoja, bändi-iltoja ja paljon muuta. Seuralla on myös avoimet ovet seuran jäsenille vuoden jokaisena päivänä. Yleisömäärä tapahtumissa vaihtelee tapahtuman suuruudesta, mutta yleiset tapahtuman ovat hyvin suosittuja.

 

 

 

Käyntiosoite:                                                                                                     Yhteyshenkilö:

Heidevägen 116                                                                            Puheenjohtaja Ted Nyman

68840 Lappfors                                                                                              puh. 0401806332